vrijdag 27 juli 2012

Bevroren vruchten


Enige tijd geleden zag ik dit op de blog van Suzette staan: Frozen grapes. Ik ben toen meteen gaan proberen hoe het smaakt en echt, hier kan geen waterijsje tegenop. Zo eenvoudig lekker en verfrissend.
Inmiddels heb ik al meer vruchten in de vriezer gestopt, maar niets kan tippen aan deze zoete pitloze rode druiven.
Bananen staan op de tweede plaats, gevolgd door de cantaloupe (meloen), al heeft dat laatste niet mijn voorkeur. Het is wat glibberig, zo in bevroren toestand. Blauwe bessen zijn te zuur. Frambozen daarentegen zijn weer te flets van smaak. Misschien dat zoete kersen nog een kans maken. En anders houd ik het gewoon bij de 'frozen grapes'.




4 opmerkingen:

  1. Mmmmm, dat zijn pas echte fruitijsjes :)
    Wat maak je toch geweldige foto's. Alsof ik in een online kookboek aan het kijken ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wouw Manon, wat een mooie foto's weer! Ik zou die druiven zo van het scherm willen plukken!
    Fijn weekend, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ze zien er ook zo mooi uit8 mooi én lekker, de ideale combo!
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De frozen grapes waren een grote en verfrissende hit op het verjaardagsfeestje van afgelopen week. De gasten konden maar niet geloven dat de enige bewerking van de druiven het in de vriezer doen was. Ik vermoed dat ze op meer feestjes in mijn omgeving gaan opduiken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen