Wat een prachtig en kleurrijk boek van Thomasina Miers over het échte Mexicaanse eten.
Naast haar uitleg over verschillende typisch Mexicaanse gerechten, zoals taco's, burrito's, enchilada's en quesadilla's, geeft ze ook veel suggesties om je eigen fantasie in deze en andere gerechten te stoppen. Daar houd ik dus van.
Ik ben ook zeker van plan om zelf een keer maistortilla's te maken. Dan weet je in ieder geval wat je eet. Ooit al eens op de verpakking van kant en klare tortilla's gekeken? En dat terwijl een tortilla eigenlijk maar uit vier ingrediënten bestaat.
Leuk Manon.
BeantwoordenVerwijderenHeb je ook nog een leuke tip voor een luchtig toetjes voor het paasdiner?
Groetjes
Roelien
Wat dacht je van Eton mess; een mengsel van meringues, slagroom en aardbeien. Dat hussel je door elkaar zodat het een puinzooi wordt.
BeantwoordenVerwijderenstaan er ook chimichanga's in het mexicaanse kookboek? (zo heet 1 van onze katertjes)
BeantwoordenVerwijderenLaat die er nou net niet in staan.
BeantwoordenVerwijderen